Ние се одржи експертиза во обезбедувањето на нашиот квалитет свесен клиенти добро дефинирани Метални делови во прав. Ние нудиме овие во различни спецификации и дизајни, како на потребите на нашите клиенти во пазарот водечки цени. Производите понудени од наша страна строго проверени во секоја фаза на развој за да се обезбеди за висок квалитет и атрактивни дизајни.

Метални делови во прав

Димензии:63*49*6 мм(Милиметар)Автомобилска пумпа за масло со најфина металургија во прав Материјал:Прашок од легура базиран на железо Употреба:Пумпа за масло за автомобили(Надворешна) Заби:17 Примероци:Ограничено Висок квалитет и прецизност-направени по конкурентни цени Време на испорака:30~35 дена Различни големини и дизајни можат да бидат прилагодени од клиентите’потреба Земја на потекло:Тајван Плаќање:Т/Т Минимален ред:30000 парчиња Сертификат:ISO9001 и IATF16949
Cheng Hai Oilless Metal Industrial Co., Ltd.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Метални делови во прав, треба да знаете за највисок квалитет на Метални делови во прав производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
5460-FW
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Димензии:52*29*6 мм(Милиметар) Материјал:Прашок од легура базиран на железо Употреба:Пумпа за масло за автомобили(Внатрешна) Заби:16 Примероци:Ограничено Висок квалитет и прецизност-направени по конкурентни цени Време на испорака:30~35 дена Сите по нарачка направени од клиенти’потреби Земја на потекло:Тајван Плаќање:Т/Т Минимален ред:30000 парчиња Сертификат:ISO9001 и IATF16949
Cheng Hai Oilless Metal Industrial Co., Ltd.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Метални делови во прав, треба да знаете за највисок квалитет на Метални делови во прав производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
5459-FW
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Димензии:17*6*7 мм(Милиметар) Материјал:Прашок од легура базиран на железо Употреба:Мотоцикл’пумпи за масло(Внатрешна) Заби:7 Пример:Ограничено Висок квалитет и прецизност-направени по конкурентни цени Време на испорака:30~35 дена Ротор’и дизајн,димензии,и толеранцијата се обичај направени од клиентите’потреби Земја на потекло:Тајван Плаќање:Т/Т Минимален ред:3000 парчиња Сертификат:ISO9001 и IATF16949
Cheng Hai Oilless Metal Industrial Co., Ltd.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Метални делови во прав, треба да знаете за највисок квалитет на Метални делови во прав производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
5452-FW
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Димензии:23*15*7 мм(Милиметар) Материјал:Прашок од легура базиран на железо Употреба:Мотоцикл’пумпа за масло(Надворешна) Примероци:Ограничена понуда Заби:17 Висок квалитет и прецизност-направени по конкурентни цени Ротор’и дизајн,димензии,и толеранцијата се обичај направени од клиентите’потреби Земја на потекло:Тајван Плаќање:Т/Т Минимален ред:3000 парчиња Сертификат:ISO9001 и IATF16949
Cheng Hai Oilless Metal Industrial Co., Ltd.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Метални делови во прав, треба да знаете за највисок квалитет на Метални делови во прав производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
5453-FW
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Димензии:ММ(Милиметар)Различни запчаници направени од најдобриот занает за металургија во прав Материјал:Прашок од нерѓосувачки челик(SUS304.316) Употреба:Разни машини Примероци:Ограничено(Бесплатно) Висок квалитет и прецизност-произведени производи по конкурентни цени Различен дизајн на опрема и димензија прилагодена од клиентите’потреби Минимален ред:3000 парчиња Метод за плаќање:Т/Т Потекло:Тајван Сертификат:ISO9001 и IATF16949
Cheng Hai Oilless Metal Industrial Co., Ltd.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Метални делови во прав, треба да знаете за највисок квалитет на Метални делови во прав производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
5-1
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Димензии:ММ(Милиметар)Производство со највисока прецизност и одличен занает Материјал:Прашок од легура на база на железо Употреба:Разни машини Примероци:Ограничено Површински третман:Пареа или чинија Дизајни и димензии на запчаници, сите по нарачка направени од клиентите’потреби Минимален ред:3000 парчиња Метод за плаќање:Т/Т Потекло:Тајван Сертификат:ISO9001 и IATF16949
Cheng Hai Oilless Metal Industrial Co., Ltd.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Метални делови во прав, треба да знаете за највисок квалитет на Метални делови во прав производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
5-2
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Димензии:ММ(Милиметар)Направено со прецизна прецизност,одличен и калибар на занаетчиство Материјал:Прашок од легура на база на железо Употреба:Машини Висок квалитет и прецизност-изработени компоненти по конкурентни цени Производ’Сите се прилагодени од клиентите’потреби. Минимален ред:3000 парчиња Метод за плаќање:Т/Т Потекло:Тајван Сертификат:ISO9001 и IATF16949
Cheng Hai Oilless Metal Industrial Co., Ltd.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Метални делови во прав, треба да знаете за највисок квалитет на Метални делови во прав производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
5-3
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Димензии: φ32*φ13*11.5 мм(Милиметар)Квалитетот на запчените запчаници е во контраст со најдобрата изведба на ПМ Материјал:Прашок од легура на база на железо Употреба:Различни видови електрични машини Површински третман:Термичка обработка или чинија Примероци:Ограничена понуда Висок квалитет и прецизност-направи брзини по конкурентни цени Менувач’и дизајнот и димензијата може да се прилагодат од клиентите’потреба Минимален ред:3000 парчиња Метод за плаќање:Т/Т Земја на потекло:Тајван Сертификат:ISO9001 и IATF16949
Cheng Hai Oilless Metal Industrial Co., Ltd.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Метални делови во прав, треба да знаете за највисок квалитет на Метални делови во прав производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
5-4
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Димензии:ММ(Милиметар) Материјал:Нерѓосувачки прав(SUS304~316) Употреба:Различни машини Висок квалитет и прецизност-направени по конкурентни цени Издвојува изглед,извонредна отпорност на корозија,и долго-трајна издржливост и посебност на прав од нерѓосувачки челик. Различни големини и дизајни можат да бидат прилагодени од клиентите’потреби Потекло:Тајван Плаќање:Т/Т Минимален ред:30000 парчиња Сертификат:ISO9001 и IATF16949
Cheng Hai Oilless Metal Industrial Co., Ltd.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Метални делови во прав, треба да знаете за највисок квалитет на Метални делови во прав производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
6-1
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Димензии:ММ(Милиметар)Камери и брави од нерѓосувачки челик се нудат во различни големини на опсег(1/2”-6”),со други големини достапни по желба на клиентите.Овие спојки од нерѓосувачки челик со брави со најдобар квалитет и издржливост и се испорачуваат на брз и ефикасен начин. Материјал:Нерѓосувачки прав(SUS304~316) Употреба:Различни спојки од camlock Висок квалитет и прецизност-направи спојки по конкурентни цени Време на испорака:30~35 дена Спојки’дизајни и димензии може да се разликуваат, сите прилагодени од клиентите’потреби Земја на потекло:Тајван Плаќање:Т/Т Минимален ред:30000 парчиња Сертификат:ISO9001 и IATF16949
Cheng Hai Oilless Metal Industrial Co., Ltd.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Метални делови во прав, треба да знаете за највисок квалитет на Метални делови во прав производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
6-2
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Димензии:ММ(Милиметар) Материјал:Нерѓосувачки прав(SUS303~316) Употреба:Тела за бањи Моќта од нерѓосувачки челик обезбедува долго време-трајна отпорност на корозија,издржат подолга издржливост на замор,и изглед како што тоа не можат да го направат ниту еден друг метален прав. Примероци:Ограничена понуда Висок квалитет и прецизност-изработени компоненти по конкурентни цени Покријте’и дизајнот и димензијата може да се прилагодат од клиентите’потреби Плаќање:Т/Т Минимален ред:30000 парчиња Потекло:Тајван Сертификат:ISO9001 и IATF16949
Cheng Hai Oilless Metal Industrial Co., Ltd.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Метални делови во прав, треба да знаете за највисок квалитет на Метални делови во прав производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
6-3
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Димензии:ММ(Милиметар)Различни шестоаголен конектор за потопна пумпа за вода Материјал:Нерѓосувачки прав(SUS303~316) Примероците се ограничени(Бесплатно) Висок квалитет и прецизност-направени по конкурентни цени Време на испорака:30~35 дена Различни големини и дизајни можат да бидат прилагодени од клиентите’потреба Потекло:Тајван Плаќање:Т/Т Минимален ред:30000 парчиња
Cheng Hai Oilless Metal Industrial Co., Ltd.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Метални делови во прав, треба да знаете за највисок квалитет на Метални делови во прав производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
6-4
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Димензии:ММ(Милиметар)Различни парни оцрнети макари Материјал:Прашок од легура базиран на железо Употреба:Различни машини Површински третмани:Пареа поцрнети за да се зголеми уморот,цврстина,густина,и отпорност на корозија на 'рѓа Висок квалитет и прецизност-правеше пули по конкурентни цени Сите по нарачка направени од клиенти’потреби Земја на потекло:Тајван Плаќање:Т/Т Минимален ред:3000 парчиња Сертификат:ISO9001 и IATF16949
Cheng Hai Oilless Metal Industrial Co., Ltd.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Метални делови во прав, треба да знаете за највисок квалитет на Метални делови во прав производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
7-1
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Димензии:ММ(Милиметар) Материјал:Прашок од легура базиран на железо Површински третмани:Пареа поцрнети за да се зголеми уморот,густина,и отпорност на корозија на 'рѓа Употреба:Разни машини Примероци:Ограничена понуда Висок квалитет и прецизност-правеше пули по конкурентни цени Дизајните можеби се различни од клиентите’потреби Потекло:Тајван Плаќање:Т/Т Минимален ред:3000 парчиња Сертификат:ISO9001 и IATF16949
Cheng Hai Oilless Metal Industrial Co., Ltd.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Метални делови во прав, треба да знаете за највисок квалитет на Метални делови во прав производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
7-2
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Димензии:ММ(Милиметар) Материјал:Прашок од легура базиран на железо Употреба:Камлок механизам Површински третмани:Пареа поцрнети за да се зголеми замор и отпорност на корозија на 'рѓа Висок квалитет и прецизност-изработени делови по конкурентни цени Потекло:Тајван Плаќање:Т/Т Минимален ред:30000 парчиња Сертификат:ISO9001 и IATF16949
Cheng Hai Oilless Metal Industrial Co., Ltd.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Метални делови во прав, треба да знаете за највисок квалитет на Метални делови во прав производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
7-3
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Димензии:ММ(Милиметар)Врв-квалитетна употреба на пареа поцрнети затка блок од разни машини Материјал:Прашок од легура базиран на железо Употреба:Стопер блок Површински третмани:Пареа поцрнети за да се зголеми замор и отпорност на корозија на 'рѓа Разни дизајни и големини достапни на барање Потекло:Тајван Плаќање:Т/Т Минимален ред:3000 парчиња Сертификат:ISO9001 и IATF16949
Cheng Hai Oilless Metal Industrial Co., Ltd.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Метални делови во прав, треба да знаете за највисок квалитет на Метални делови во прав производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
7-4
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Со помош на ефикасен продавач на база ние сме познати во пазарот како водечки веледрогерија и снабдувач на

Метални делови во прав

. Овие се фабрикувани од страна на нашите продавачи со користење на премиум класа на суровина и во согласност со параметрите глобалните квалитет.