Ние сме специјализирани во понудата на различни Мали метални делови. Ние настојуваме да лидер во оваа индустрија со години искуство во производство, снабдување и извозник на производи во Taiwan. Ние нудиме прилагодени решенија за нашите клиенти да ги задоволат нивните специфични потреби и барања. Ние, исто така, се осигура дека нашите машини се стручно наменети да одговараат на различните барања на поединечните апликации.

Мали метални делови

Димензии:ММ(Милиметар)Разни типови компоненти за заклучување врата Материјал:Прашок од легура базиран на железо Употреба:Разни брави на вратите Површински третман:Пареа поцрнети,плочи и термичка обработка Висок квалитет и прецизност-направени по конкурентни цени Различни големини и дизајни можат да бидат прилагодени од клиентите’потреба Време на испорака:30~35 дена Плаќање:Т/Т Земја на потекло:Тајван Минимална нарачка:30000 парчиња Сертификат:ISO9001 и IATF16949
Cheng Hai Oilless Metal Industrial Co., Ltd.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Мали метални делови, треба да знаете за највисок квалитет на Мали метални делови производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика
1-1
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Димензии:ММ(Милиметар) Материјал:SUS303~316 Прашок од нерѓосувачки челик Употреба:Брави за врати,завртки на вратата,брави на вратите,цилиндри Висок квалитет и прецизност-направени по конкурентни цени Различни големини и дизајни можат да бидат прилагодени од клиентите’потреба Метод за плаќање:Т/Т Земја на потекло:Тајван Сертификат:ISO9001 и IATF16949
Cheng Hai Oilless Metal Industrial Co., Ltd.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Мали метални делови, треба да знаете за највисок квалитет на Мали метални делови производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика
1-2
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Димензии:ММ(Милиметар) Материјал:SUS304~316 Прашок од нерѓосувачки челик Употреба:Брави за врати,Завртки за заклучување Висок квалитет и прецизност-направени по конкурентни цени Различни големини и дизајни можат да бидат прилагодени од клиентите’потреби Минимална нарачка:3000 парчиња Метод за плаќање:Т/Т Земја на потекло:Тајван Сертификат:ISO9001 и IATF16949
Cheng Hai Oilless Metal Industrial Co., Ltd.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Мали метални делови, треба да знаете за највисок квалитет на Мали метални делови производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика
1-3
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Димензии:ММ(Милиметар) Материјал:Прашок од нерѓосувачки челик или прав од железна основа.SUS303~316 Употреба:Брави за врати,цилиндри Површински третман:Steam,Чинија Висок квалитет и прецизност-направени по конкурентни цени Време на испорака:30~35 дена Различни големини,дизајни,и површинските третмани може да се прилагодат од клиентите’потреба Минимална нарачка:3000 парчиња Метод за плаќање:Т/Т Земја на потекло:Тајван Сертификат:ISO9001 и IATF16949
Cheng Hai Oilless Metal Industrial Co., Ltd.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Мали метални делови, треба да знаете за највисок квалитет на Мали метални делови производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика
1-4
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Димензии:ММ(Милиметар)Разни видови делови за алат Материјал:Прашок од легура базиран на железо Употреба:Моќност,компоненти на пневматска алатка Површински третман:Термичка обработка Примероци:Ограничено Висок квалитет и прецизност-направени по конкурентни цени Различни дизајни и димензии можат да се прилагодат од клиентите’потреба Земја на потекло:Тајван Плаќање:Т/Т Минимален ред:30000 парчиња Сертификат:ISO9001 и IATF16949
Cheng Hai Oilless Metal Industrial Co., Ltd.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Мали метални делови, треба да знаете за највисок квалитет на Мали метални делови производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика
4758、4759、5377
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Димензии:ММ(Милиметар) Материјал:Прашок од легура базиран на железо Употреба:Различни видови моќ,пневматски,и компоненти за рачни алатки Зависи од побарувачката, може да се примени површинска обработка Ограничени примероци Висок квалитет и прецизност-направени по конкурентни цени Сите компоненти’дизајни,а димензиите можат да ги прилагодат клиентите’потреби Земја на потекло:Тајван Плаќање:Т/Т Минимален ред:30000 парчиња Сертификат:ISO9001 и IATF16949
Cheng Hai Oilless Metal Industrial Co., Ltd.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Мали метални делови, треба да знаете за највисок квалитет на Мали метални делови производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика
4516~4518
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Димензии:27*20*15 мм(Милиметар) Материјал:Прашок од легура базиран на железо Употреба:Моќност,компоненти на пневматска алатка Површински третман:Термичка обработка Примероци:Ограничено Висок квалитет и прецизност-изработени компоненти по конкурентни цени Различни големини и дизајни можат да бидат прилагодени од клиентите’потреби Земја на потекло:Тајван Плаќање:Т/Т Минимален ред:3000 парчиња Сертификат:ISO9001 и IATF16949
Cheng Hai Oilless Metal Industrial Co., Ltd.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Мали метални делови, треба да знаете за највисок квалитет на Мали метални делови производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика
4517
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Димензии:23*17*18 мм(Милиметар) Материјал:Прашок од легура базиран на железо Употреба:Моќност,компоненти на пневматска алатка Површински третман:Термичка обработка Висок квалитет и прецизност-изработени делови по конкурентни цени Сите по нарачка направени од клиенти’потреби Земја на потекло:Тајван Плаќање:Т/Т Минимален ред:30000 парчиња Потврди:ISO9001 и IATF16949
Cheng Hai Oilless Metal Industrial Co., Ltd.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Мали метални делови, треба да знаете за највисок квалитет на Мали метални делови производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика
4535
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Димензии:ММ(Милиметар)Направено од најубав ПМ занает Материјал:Железо,прашок од основна легура Компоненти за велосипед Примероците се ограничени(Бесплатно) Површински третман:Термичка обработка Висок квалитет,прецизност-направени по конкурентни цени Димензиите и димензиите може да се прилагодат Метод за плаќање:Т/Т Минимална нарачка:3000 парчиња Земја на потекло:Тајван Сертификат:ISO9001 и IATF16949
Cheng Hai Oilless Metal Industrial Co., Ltd.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Мали метални делови, треба да знаете за највисок квалитет на Мали метални делови производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика
10-1
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Димензии:ММ(Милиметар)Премиум изработени PM компоненти Материјал:Железо,прашок од основна легура Употреба:Компоненти за велосипед Површински третман:Термичка обработка Посебен процес:Игла-притиснете Висок квалитет,прецизност-изработени компоненти по конкурентни цени Минимален ред:3000 парчиња Метод за плаќање:Т/Т Земја на потекло:Тајван Сертификат:ISO9001 и IATF16949
Cheng Hai Oilless Metal Industrial Co., Ltd.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Мали метални делови, треба да знаете за највисок квалитет на Мали метални делови производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика
10-2
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Димензии:ММ(Милиметар) Материјал:Железо,прашок од основна легура Употреба:Различни видови компоненти на велосипед Висок квалитет,прецизност-изработени делови по конкурентни цени Површински третман:Термичка обработка:Комбинација на операции за греење и ладење,темпиран и нанесен на производот во цврстата материја-состојба на начин што ќе произведе посакувани својства,како што се тврдост и воинственост. Сите направени по нарачка Минимален ред:3000 парчиња Метод за плаќање:Т/Т Земја на потекло:Тајван Сертификат:ISO9001 и IATF16949
Cheng Hai Oilless Metal Industrial Co., Ltd.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Мали метални делови, треба да знаете за највисок квалитет на Мали метални делови производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика
10-3
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Димензии:ММ(Милиметар)Разни видови макари и брзини за машина за перење Материјал:Железо,прашок од основна легура Примероците се ограничени Висок квалитет и конкурентни цени Димензиите и димензиите може да се прилагодат Минимален ред:3000 парчиња Метод за плаќање:Т/Т Земја на потекло:Тајван Сертификат:ISO9001 и IATF16949
Cheng Hai Oilless Metal Industrial Co., Ltd.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Мали метални делови, треба да знаете за највисок квалитет на Мали метални делови производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика
11-1
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Димензии:ММ(Милиметар)Разни видови макари и брзини за машина за перење Материјал:Железо,прашок од основна легура Употреба:Машини за перење разни марки Примероците се ограничени(Бесплатно) Висок квалитет и конкурентни цени Време на испорака:30~35 дена Димензиите и димензиите може да се прилагодат Минимален ред:3000 парчиња Метод за плаќање:Т/Т Земја на потекло:Тајван Сертификат:ISO9001 и IATF16949
Cheng Hai Oilless Metal Industrial Co., Ltd.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Мали метални делови, треба да знаете за највисок квалитет на Мали метални делови производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика
11-2
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Димензии:ММ(Милиметар) Материјал:Железо,прашок од основна легура Употреба:Машини за перење пулпа Примероци:Ограничено Висок квалитет и прецизност-направени по конкурентни цени Сите прилагодени од клиентот’s барање Минимален ред:3000 парчиња Метод за плаќање:Т/Т Земја на потекло:Тајван Сертификат:ISO9001 и IATF16949
Cheng Hai Oilless Metal Industrial Co., Ltd.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Мали метални делови, треба да знаете за највисок квалитет на Мали метални делови производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика
11-3
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Ние нудиме

Мали метални делови

во различни спецификации да се грижиме за различните потреби на клиентите. Ние сме свесни за важноста на работата и информации ние ги решаваме. Ние разбираме одговорноста што секој член на нашиот тим има до рамо и тоа го правиме со највисоко ниво на доверба, искреност и интегритет - на цел и акција.